postthumb

Kalkunisašlõkk sinepises marinaadis

Kiirelt valmivad toidud on alati head. Siin üks retsept, mis valmib ilma liigse vaevata. Lõpptulemuseks on aga mahlane sinepises marinaadis kalkuniliha. Oluline on kasutada just sinepiseemnetega sinepit, sest seemned küpseva grilli krõbedaks ja hakkavad hamba all mõnusalt krõmpsuma.
Retsept Andra Kaldalt (retseptikas.blogspot.com)

Valmistamine

Lõika sibul ratasteks. Lõika liha kuubikuteks. Vispelda kausis marinaadi koostisosad (soola ja pipart lisa maitse järgi). Lisa kaussi ka liha ja sibularatad, sega korralikult läbi ning jäta ööpäevaks külma tõmbama. Aja liha vardasse ja küpseta grillil.

Retsept ja foto: Andra Kalda

Koostisosad

    • 650 g Rannamõisa Jahutatud kalkunikintsuliha kondita/nahata
    • 1 sibul
    • 2 spl sisepiseemnetega sinepit
    • 1 spl austrikastet
    • 3 spl õli
    • 1 spl palsamiäädikat
    • 1 spl suhkrut
    • soola, pipart