postthumb
4
30 min
Supid

Kana-juustusupp

Kreemjas supiretsepti – veidike kana, seeni ja õrnalt äratuntavat karrimaitset.

Valmistamine

Tükelda kanaliha ja viiluta šampinjonid. Prae esmalt kuumal pannil õlis kanakintsulihatükke, lisa karripulber ning maitsesta soola ja pipraga. Kui kanafileetükid on läbi küpsenud, tõsta need pannilt taldrikule. Seejärel prae šampinjonid pehmeks, lisa kanaliha ja supisegu. Sega korralikult läbi ning vala juurde piim ning sulatatud juust. Kuumuta keskmisel tulel, aeg-ajalt segades, kuni supp pakseneb ning juust on sulanud. Maitsesta soola-pipraga ning serveeri.

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 300 g šampinjone
    • 1 tl karripulbrit
    • 1 pk Härmavilja suvist supisegu
    • 1,5 l piima
    • 200 g sulatatud juustu
    • soola-pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun