2
30 min
Gluteenivaba

Kana kinoaga

See roog pakatab tervislikkusest. Suvisel ajal, kui salatirohelist peenramaa täis, siis hangi kogu vajalik kraam sealt. Lisaks nopi aianurgast salatisse ka mõned võilille- ja naadilehed! Retsept: Henri Ruul

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Keeda kinoa ja pruunista pannil broilerifilee (kaane all, keskmisel tulel). Samal ajal sega 1-2 spl pestot vastavalt maitsele ja 4 spl oliiviõli. Sega sinna juurde hiljem kinoa ning maitsesta. Tükelda broilerifilee väikesteks tükkideks, maitsesta meresoola ja pipraga ning serveeri koos kinoa, tükeldatud tomatite ja värske salatiga.

Koostisosad

    • 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 100 g kinoad
    • Värske salat (näiteks rukolat)
    • 1 tomat
    • 1-2 spl pestot
    • 4 spl oliiviõli