2
30 min
Gluteenivaba
Kana kinoaga
See roog pakatab tervislikkusest. Suvisel ajal, kui salatirohelist peenramaa täis, siis hangi kogu vajalik kraam sealt. Lisaks nopi aianurgast salatisse ka mõned võilille- ja naadilehed! Retsept: Henri Ruul
Valmistamine
Keeda kinoa ja pruunista pannil broilerifilee (kaane all, keskmisel tulel). Samal ajal sega 1-2 spl pestot vastavalt maitsele ja 4 spl oliiviõli. Sega sinna juurde hiljem kinoa ning maitsesta. Tükelda broilerifilee väikesteks tükkideks, maitsesta meresoola ja pipraga ning serveeri koos kinoa, tükeldatud tomatite ja värske salatiga.
Koostisosad
-
- 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 100 g kinoad
- Värske salat (näiteks rukolat)
- 1 tomat
- 1-2 spl pestot
- 4 spl oliiviõli