postthumb
2
30 min
Gluteenivaba

Kana kinoaga

See roog pakatab tervislikkusest. Suvisel ajal, kui salatirohelist peenramaa täis, siis hangi kogu vajalik kraam sealt. Lisaks nopi aianurgast salatisse ka mõned võilille- ja naadilehed! Retsept: Henri Ruul

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Keeda kinoa ja pruunista pannil broilerifilee (kaane all, keskmisel tulel). Samal ajal sega 1-2 spl pestot vastavalt maitsele ja 4 spl oliiviõli. Sega sinna juurde hiljem kinoa ning maitsesta. Tükelda broilerifilee väikesteks tükkideks, maitsesta meresoola ja pipraga ning serveeri koos kinoa, tükeldatud tomatite ja värske salatiga.

Koostisosad

    • 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 100 g kinoad
    • Värske salat (näiteks rukolat)
    • 1 tomat
    • 1-2 spl pestot
    • 4 spl oliiviõli
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun