postthumb
4
10 min

Kana õlle-sibulamarinaadis

See retsept toimib hästi broileririnnafilee, kui ka -kintsuliha puhul. Maitselt jääb see liha lõpptulemusena mahe, samas aga kergelt küüslaugune ning pisut magus.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 700 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha või -rinnafileed
    • soola
    • 1 sibul
  • Marinaad
    • 4 sl tumedat õlut
    • 1 sl vedelat mett
    • 2-3 tl valgeveiniäädikat
    • 1 tl laimikoort, riivituna

Valmistamine

Sega marinaadi ained omavahel. Lõika sibul õhukesteks viiludeks ning pane lihad vaheldumisi sibulaviiludega kaussi. Sega marinaadiained omavahel ning vala lihale. Aseta kaas peale ning raputa liha, et kõik saaks marinaadiga kokku. Lase lihal marinaadis maitsestuda ööpäev. Vahetult enne grillimist, kuivata liha marinaadist ning maitsesta soolaga. Küpseta grillil seejärel liha mõlemalt poolt valmis.

Tugevama küüslauguse maitse saamiseks, lisa marinaadi umbes 4 küüslauguküünt.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun