postthumb
2
15 min
gluteenivaba

Kana-riisiomlett köögiviljadega

Hommikusöök on päeva tähtsaim eine ning tänu korralikule hommikusöögile väldid õhtul hilist näksimist ning samuti ka ülesöömist. Kuidas aga päeva õigesti alustada? Siin üks maitsev ja sobilik retsept. Eriti lihtne on see omletiroog veel siis, kui eelnevast söögikorrast on jäänud järele natuke pruuni riisi ja broilerifileed. Retsept: Henri Ruul / Rannamõisa toitumisnõustaja.

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Kuumuta pannil või ja lisa tükeldatud punane sibul. Prae sibulat keskmisel tulel mõned minutid. Samal ajal tükelda brokoli ja lisa see pannile koos peotäie salatiga. Sega munad ning vala pannile. Lisa tükeldatud kanaliha, riis ja maitsesta soovi järgi. Küpseta mõlemalt poolt paar minutit.

Koostisosad

    • 150 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 50-100 g keedetud pruuni riisi
    • 50 g brokolit
    • peotäis rohelisi salatilehti
    • 4 muna
    • 0,5 punast sibulat
    • võid