postthumb
4
25 min
Lõunasöök
Gluteenivaba!

Kana seente ja juustukastmega

Lihtne retseptiidee lõuna- või õhtusöögiks. Paku selle roa kõrvale tatart, nuudleid, riisi või muud meelepärast.

Valmistamine

Prae kintsulihatükid pannil õlis mõlemalt poolt valmis, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale. Samal pannil sulata 1 sl võid ning prae selles seened valmis. Poole pealt lisa seentele ka hakitud küüslauguküüned. Sega omavahel tärklis ja vesi ning lisa segades pannile. Kuumuta kiirelt läbi ning vala juurde puljong. Lisa sulatatud juust ning kuumuta segades kuni juustu sulamiseni. Kui pannile on tekkinud ühtlane kaste, siis tõsta eelnevalt praetud kana sellesse. Kuumuta veelkord kogu roog läbi, maitsesta lõplikult. Raputa peale maitserohelist ning serveeri!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun