postthumb
4
30 min

Kanakarri kookospiima ja kinoaga

Veidi karrine, pisut kreemin ja natuke küüslaugune. See on üks imelihtne kanakarriretsept, mis tänu kookospiima kasutamisele on laktoosivaba! Retsepti autor Rannamõisa toitumisnõustaja Henri Ruul.

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Kuumuta vok-pannil oliiviõli ning prae sibul ja küüslauguküüned. Lisa hakkliha ja pruunista kergelt läbi. Maitsesta karri, meresoola ja pipraga. Tükelda brokoli ja paprika väikesteks tükkideks ning lisa roale. Hauta mõni minut keskmisel tulel. Lisa kookospiim ja küpseta 10 minutit tasasel tulel. Keeda kinoa ja serveeri koos kanakarriga.

Kasuta kookospiima rasvasisaldusega 5-7%

Koostisosad

    • 4 sl oliiviõli
    • 1 punane sibul
    • 2 küüslauguküünt
    • 400 g Rannamõisa jahutatud hakklihasegu broileririnnafileest
    • karrit, meresoola, pipart
    • 150 g brokolit
    • 2 paprikat
    • 400 ml kookospiima
    • 200 g kinoat
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun