2-le

Kanašnitsel ehk lihtsamat sorti maitsev lõunasöök

See roog valmis mul eile kuidagi eriti hõrgu ja maitsvana. Pärast päikeselist jalutuskäiku õues oli selline 10 minutiga valmiv roog lausa teretulnud. Kõrvale valmistasin hautatud kapsast, mis küpses potikese koos lusikatäie või ja sojaga mõnusalt krõmsuks ehk siis moodsamalt öeldes al dente. Lisaks sorts vett ning maitseaineid (soola, suhkrut) ja väärikas kaaslane kana kõrvale oligi valmis. Head isu!

Valmistamine

Tambi fileed lihaamriga toidukile vahel õhukeseks. Klopi lahti munad ning teises kausis sega jahu soolaga. Seejärel pane fileed ükshaaval esmalt jahu segusse, siis munasse ning kõige lõpuks püherda fileesid jälle jahu segus. Lase õli pannil kuumaks ning prae fileesid esmalt ühelt poolt kuni kuldsed ning siis teiselt poolt. Kõrvale serveeri värsket salatit, ahjujuurikaid, hautatud kapsaribasid vms.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 1 muna
    • ca 2 dl jahu
    • ca 0,5-1 tl soola