postthumb
4
45 min
Pearoog
Gluteenivaba

Kanavorm toorjuustuga

Järgnevalt üks ülimalt lihtne kanavorm, mis sisaldab pisikest “kiiksu”. Nimelt on lisatud siia kanavormi teiste komponentide hulgas ka õuna, mis sellele roa mahlaseks muudab. Üleliigselt domineerivat õuna maitset kartma ei pea, pigem annabki see tooraine roale juurde konsistentsi!

 

 

kanavorm toorjuustugaFoto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 400 g broilerifileed
    • 2 porgandit
    • 1 sibul
    • 300 g õuna
    • 1 paprika
    • 1 pk (150g) Farmi klassikalist toorjuustu, toasooja
    • 1 sl hapukoort
    • suur peotäis riivitud juustu
    • soola

Valmistamine

Tükelda kanafilee. Koori ja viiluta porgandid ja sibul. Koori õun ja tükelda, viiluta paprika. Küpseta pannil õlis kanafileetükid mõlemalt poolt küpseks, poole pealt lisa pannile ka porgandi- ja sibulaviilud. Maitsesta soolaga.

Pane võiga määritud ahjuvormi (Ø22cm) viilutatud paprika, selle peale kanafileetükid, porgand ja sibul. Sega toorjuust hapukoorega ning laota pool segust vormi. Laota peake õunatükid ning seejärel ülejäänud toorjuust Määri sinna peale kiht pool toorjuustust. Raputa peale riivitud juust ja küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun