Kaneelised kanapoolkoivad
See retsept üllatab Teid kindlasti positiivselt. Lisaboonusena valmib toit kiirelt ning ei nõua küpsemiseks ülemäära kaua aega.
Valmistamine
Kuivata kanapoolkoivad majapidamispaberiga. Sega omavahel kaneel, sool ja pipar ning hõõru saadud seguga kokku kanapoolkoivad. Kuumuta õli pannil ning pruunista koivad igast küljest, selleks kulub ca 4-5 minutit (kuumuta koibi pannil mitmes jaos, vastasel juhul jääb pann liiga kitsaks ning praadimise asemel hakkavad koivad hauduma).
Seejärel võta pott ja pane sinna ca 2 sl õli. Lisa purustatud küüslauguküüned ja hakitud sibulatükid ning prae keskmisel kuumusel õlis klaasjaks. Seejärel lisa keev vesi, tomatipasta ja kuivatatud ürdid. Lisa eelnevalt pruunistatud broilerikoivad ja hauta madalal kuumusel ca 35-40 minutit. Maitsesta lõplikult.
Koostisosad
-
- 1,2 kg Rannamõisa Jahutatud broileripoolkoibi
- 1-1,5 tl kaneeli
- ca 2 tl soola
- 1 tl musta jahvatatud pipart
- 4 purustatud küüslauguküünt
- 1 sibul
- 3 dl keeva vett
- 300 g tomatipasta
- 1 sl erinevaid kuivatatud ürte