postthumb
5
1 h
Pearoog
Gluteenivaba

Kaneelised kanapoolkoivad

See retsept üllatab Teid kindlasti positiivselt. Lisaboonusena valmib toit kiirelt ning ei nõua küpsemiseks ülemäära kaua aega.

Valmistamine

Kuivata kanapoolkoivad majapidamispaberiga. Sega omavahel kaneel, sool ja pipar ning hõõru saadud seguga kokku kanapoolkoivad. Kuumuta õli pannil ning pruunista koivad igast küljest, selleks kulub ca 4-5 minutit (kuumuta koibi pannil mitmes jaos, vastasel juhul jääb pann liiga kitsaks ning praadimise asemel hakkavad koivad hauduma).

Seejärel võta pott ja pane sinna ca 2 sl õli. Lisa purustatud küüslauguküüned ja hakitud sibulatükid ning prae keskmisel kuumusel õlis klaasjaks. Seejärel lisa keev vesi, tomatipasta ja kuivatatud ürdid. Lisa eelnevalt pruunistatud broilerikoivad ja hauta madalal kuumusel ca 35-40 minutit. Maitsesta lõplikult.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun