postthumb
4
30 min
Salatid
Gluteenivaba!

Teistmoodi kartulisalat

See kartulisalat ei nõua rohkelt erinevate komponentide peeneks hakkimist ning seetõttu valmib see roog meeldivalt kiiresti. Paku seda lihtsat salatit grillitud linnuliha, linnuliha šnitsli või mõne muu roa lisandiks.

 

Valmistamine

Pese kartulid puhtaks ning keeda need (võimalusel koorega) soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lase jahtuda ning lõika seejärel suuremateks tükkideks. Haki seller väikesteks tükkideks, tükelda munad. Sega kõik komponendid omavahel kokku, maitsesta laimimahla ning soola-pipraga. Serveeri!

Koostisosad

    • 600 g kartuleid
    • 2 sellerivart
    • 4 keedetud muna
    • 4 sl hakitud koriandrit või tilli, hakituna
    • 150 g majoneesi
    • 1 laimi pressitud mahl
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun