postthumb
4-5
25-35 min
Lõunasöök

Keefirimarinaadis kana-poolkoivad

Keefirimarinaad on üks lihtsamaid viise linnuliha marineerimiseks. Keefir nimelt pehmendab, kuid samas maitsestab liha. Ideaalis võiks liha marinaadis olla vähemalt üleöö – nii on lõpptulemusena küpsetatud liha maitserikkam!

Valmistamine

Kuivata kanapoolkoivad kergelt majapidamispaberiga ning seejärel määri need kokku soola ja pipraga.

Valmista marinaad: selleks sega kokku keefir, mädarõigas, sinep, paprikapulber ja mesi. Lisa ka viilutatud küüslauguküüned. Vala valmistatud marinaad kanapoolkoibadele ning lase maitsestuda üleöö.

Vahetult enne grillimist eemalda koibadelt üleliigne marinaad ning küpseta liha grillil valmis. Ahjus valmistamiseks pane koivad ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures ca 25-35 minutit.

Koostisosad

    • 1 kg Rannamõisa jahutatud broileripoolkoibasid
    • soola, pipart
    • 2,5 dl keefiri
    • 0,5 sl mädarõigast
    • 1 sl mahedamaitselist sinepit
    • 2 tl paprikapulbrit
    • 1 sl mett
    • 4 küüslauguküünt
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun