Kergelt tšillised kanatiivad punases marinaadis

Viimasel ajal on mind tugevalt nakatanud “tüüpilise eestlase olemus”. Olemus, mis püüab maksimaalselt ära kasutada õues grillimise ilma, tulgu või püssnuge. Kui vähegi ilma on, lohistan grilli tagaaeda, varun õue piisavas koguses toitu ja paar soojendavar pleedi ning hakkabki vabaõhu sööminguks ettevalmistamine pihta. Sooja koha pealt väga kapriisne ei ole, hea oleks kui vähemalt kindaid kätte ei pea pistma. Alljärgnev punane marinaad on algselt tehtus ainetest, mis külmkapis järel. Selgus aga, et tulemus on sedvõrd maitsev, et väärib kindlasti uuesti tegemist

 

Valmistamine

Sega kõik marinaadi ained omavahel. Seejärel pane broileritiivad marinaadi seisma ööpäevaks. Küpseta grillil või ahjus 175 kraadi juures ca 15-20 minutit.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa Jahutatud kanatiibasid
  • Marinaad
    • 3 sl ketšupit
    • 1 sl worchesteri kastet
    • 3 sl magusat tšillikastet (Thai Chilli Sweet Sauce)
    • 4 viilu marineeritud jalapenot
    • 0,5 tl soola