postthumb
4-le
Pearoog

Kiievi kotlet

Kuulus broilerifileest kotlet, millel sadu versioone. Küüslaugu- ürdivõiga täidetud kotleti juurde sobib pakkuda nii kartulipüreed kui ka lihtsat värsket salatit.

 

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • Soola ja musta pipart
    • Paneerimiseks riivsaia
    • Praadimiseks õli
  • Maitsevõi
    • 100 g võid
    • 1 tl soola
    • 4 küüslauguküünt
    • 2 sl hakitud lehtpeterselli

Valmistamine

Lõika broilerifileedele sisse „tasku“. Maitsesta pealt soola ja pipraga. Maitsevõi jaoks sega pehme või, sool, hakitud küüslauguküüned ja petersell. Aseta küpsetuspaberile ja vormi piklikuks vorstiks. Aseta külmkappi või sügavkülma, et või hanguks. Lõika 1 cm paksused viilud ja peida broilerifilee sisse taskusse. Veereta fileed riivsaias ja prae pannil õlis kiirelt kuldseks. Tõsta 200 kraadisesse ahju 10 minutiks, et kotlet küpseks ka seest korralikult läbi.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun