3
30 min

Kiire kalkuniroog või ja sinepiga

See roog valmib imelihtsalt  ning seetõttu sobib suurepäraselt valmistamiseks kiirel ajal lõuna- või õhtusöögiks. Ettevalmistustöödena on kalkuniviilud vaja vaid maitsestada ning sinepiga kokku hõõruda. Seejärel küpseb roog ahjus juba koos või-tükkidega maitsvaks toiduks.

Foto: Ragne Värk

 

 

Valmistamine

Lõika kalkunifilee 2-3 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta need soolaga ning hõõru kokku sinepiga. Seejärel laota kalkuniviilud ahjuvormi. Aseta peale võitükid ning küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri koos värske salati või pastaga. Roog ei sisalda gluteeni!

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
    • soola
    • 2 sl mahedat sinepit
    • 50 g võid