3
30 min
Kiire kalkuniroog või ja sinepiga
See roog valmib imelihtsalt ning seetõttu sobib suurepäraselt valmistamiseks kiirel ajal lõuna- või õhtusöögiks. Ettevalmistustöödena on kalkuniviilud vaja vaid maitsestada ning sinepiga kokku hõõruda. Seejärel küpseb roog ahjus juba koos või-tükkidega maitsvaks toiduks.
Valmistamine
Lõika kalkunifilee 2-3 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta need soolaga ning hõõru kokku sinepiga. Seejärel laota kalkuniviilud ahjuvormi. Aseta peale võitükid ning küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri koos värske salati või pastaga. Roog ei sisalda gluteeni!
Koostisosad
-
- 600 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
- soola
- 2 sl mahedat sinepit
- 50 g võid