postthumb
1
25 min
Lõunasöök

Kiire kanaroog

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

  1. Maitsesta kana soola, pipra ja oliiviõliga, küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 minutit.
  2. Senikaua loputa sõelal külmutatud juurviljad ja jäta nõrguma.
  3. 5 minutit enne kana valmimist prae juurviljad pannil, maitsesta kartulimaitseainega.
  4. Kui võtad kana ahjust välja, siis maitsesta cayenne pipra ja küüslaugupulbriga ning serveeri köögiviljadega, magustoiduks lemmik puuvili.

Koostisosad

  • Maitsestamiseks
    • Kartulimaitseaine ürtidega
    • Küüslaugupulber
    • Cayenne pipar
    • Must pipar
    • Sool