postthumb
1
25 min
Lõunasöök

Kiire kanaroog

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

  1. Maitsesta kana soola, pipra ja oliiviõliga, küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 minutit.
  2. Senikaua loputa sõelal külmutatud juurviljad ja jäta nõrguma.
  3. 5 minutit enne kana valmimist prae juurviljad pannil, maitsesta kartulimaitseainega.
  4. Kui võtad kana ahjust välja, siis maitsesta cayenne pipra ja küüslaugupulbriga ning serveeri köögiviljadega, magustoiduks lemmik puuvili.

Koostisosad

    • 150 g jahutatud broileri kintsuliha
    • 220 g aasiapäraste vürtsidega köögivilju
    • 3 tl oliiviõli extra virgin
    • 150 g apelsini
  • Maitsestamiseks
    • Kartulimaitseaine ürtidega
    • Küüslaugupulber
    • Cayenne pipar
    • Must pipar
    • Sool
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun