postthumb
35 min
Grilltoidud
Gluteenivaba

Kiire sibulamarinaad kanale

Kanaliha omandab maitseid oluliselt kiiremini kui sea- või veiseliha. Seepärast piisab vähesest ajast, et marinaadis olles omandaks kanaliha kiiresti vajalikud maitsed. Ka seesama sibulamarinaad jagab kanalihale maitseid lihtsasti, mistõttu piisab maitsestumiseks 3-4 tunnist. Lõpptulemuseks on kerge sibulase mekiga linnuliha, mis mekib imeliselt! Gluteeni- ja laktoosivaba!

 

 

sibulamarinaad

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Lõika kanafileed kolmeks või neljaks (olenevalt filee suurusest). Lõika sibul viiludeks, haki till. Pane kaussi kanatükid, sibulaviilud, till ja õli ning sega kätega komponendid segamini. Lase maitsestuda 3-4 tundi. Seejärel maitsesta fileed soolaga ning küpseta grillil fileed valmis.

Koostisosad

    • 500-600 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 1 sibul
    • kimbuke tilli
    • 4-5 sl õli
    • soola