postthumb
5
20 min
Pearoog
Kiirelt valmis!

Broilerikintsuliha mee-sojakastmes

Selleks, et liha saaks juurde soovitud meelepärase maitse, ei pea seda ilmtingimata eelnevalt marineerima. Piisab näiteks, kui valmistada üks tugevamaitseline kaste, millega “määrite” küpsemise poole pealt kanaviiludele peale. Lõpptulemuseks on mahlane ja suurepäraselt maitsev liha. Kaste valmib lihtsatest ja igas tavapoes olemasolevatest toorainetest – sojakaste, mesi, sidrunimahl, majonees, toorjuust (soovitavalt küüslauguga) ja suhkur.

Koostisosad

    • 700 g Rannamõisa broilerikintsuliha kondita ja nahata
  • Kaste
    • 2 sl soja
    • 4 sl sidrunimahl
    • 2 tl toorjuustu (küüslauguga)
    • 2 tl mett
    • 1 sl majoneesi

Valmistamine

Pane kõik kastme ained kaussi ning mikserda kiiresti ühtlaseks. Kuumuta pannil õli. Maitsesta kintsulihaviilud kergelt soolaga ning prae pannil ühelt poolt paar minutit või seni, kuni alumine pool on kuldpruun. Keera ümber ning määri küpsenud pind kokku kastmega. Küpseta teiselt poolt samuti  paar minutit. Paku koos värske salati, kartulipüree või munanuudlitega.

Järgmisel päeval võid kasutada kanalihaviile võileival!

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun