Kiirelt valmis – broilerikintsuliha mee-sojakastmes

Selleks, et liha saaks juurde soovitud meelepärase maitse, ei pea seda ilmtingimata eelnevalt marineerima. Piisab näiteks, kui valmistada üks tugevamaitseline kaste, millega “määrite” küpsemise poole pealt kanaviiludele peale. Lõpptulemuseks on mahlane ja suurepäraselt maitsev liha. Kaste valmib lihtsatest ja igas tavapoes olemasolevatest toorainetest – sojakaste, mesi, sidrunimahl, majonees, toorjuust (soovitavalt küüslauguga) ja suhkur.

Abiks kokkajale
Kogus
´
viiele
Valmistamisaeg: kuni 20 minutit
Raskusaste: lihtne
Parim aeg söömiseks: koheselt
Lisainfo Järgmisel päeval kasuta kanalihaviile võileival!

700 g Rannamõisa broilerikintsuliha kondita/nahata või broilerikintsuliha steike
soola

Kaste:
2 sl soja
4 sl sidrunimahl
2 tl toorjuust (küüslauguga)
2 tl mett
1 sl majoneesi

Pane kõik kastme ained kaussi ning mikserda kiiresti ühtlaseks. Kuumuta pannil õli. Maitsesta kintsulihaviilud kergelt soolaga ning prae pannil ühelt poolt paar minutit või seni, kuni alumine pool on kuldpruun. Keera ümber ning määri küpsenud pind kokku kastmega. Küpseta teiselt poolt samuti  paar minutit. Paku koos värske salati, kartulipüree või munanuudlitega.

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Koostisosad

Värsked inspireerivad retseptid

Vaata kõiki