postthumb
6
10 min
Lisandid
Klassika

Kilekotikurgid

Kilekotikurgid on sobiv lisand mistahes roa juurde, olgu selleks siis grillitud linnuliha, koorene salat, panniroog või mõni muu toitev kõhutäis.

Valmistamine

Leota kurke külmas vees umbes tunnike. Tõsta kilekotti meresool, suhkur, köömned, viilutatud küüslauguküüned, katki murtud till ja rebitud mustasõstralehed. Lõika vees leotatud kurkidel mõlemad otsad ära ja tõsta need kilekotti. Raputa kotti, et kõik komponendid omavahel kokku puutuks. Seo kilekott kinni ja lase kurkidel külmkapis maitsestuda üle öö.

Koostisosad

  • Kotletid
    • 1 kg väikseid kurke
    • 1 sl meresoola
    • 1 tl suhkrut
    • 1 tl köömneid (soovi korral)
    • 5 viilutatud küüslauguküünt
    • kimp tilli (koos vartega)
    • peotäis mustasõstralehti
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun