postthumb
4-5
30 min
Grilltoidud

Kleepuvas kastmes kanatiivad

Selle roa valmistamiseks sobivad nii kanatiivad, kanatiibade õlaosa kui ka tavaline kintsuliha või filee. Esmalt on vaja liha grillil valmis küpsetada ning seejärel eelnevalt valmistatud kastmega kokku segada.

Valmistamine

Grilli kanaliha kuumal grillil ilusti valmis! Kastme valmistamiseks pane sojakaste, mesi,ingver ja purustatud küüslauguküüs potti ning kuumuta keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades umbes 10 minutit. Selle ajaga peaks kaste juba paksenema ning kleepuva tekstuuri saavutama. Seejärel lisa ketšup ning kuumuta veel paar minutit. Tõsta jahtuma ning kohe kui kanaliha on valmis sega kaste lihaga kokku. Tõsta lihad alusele ning raputa peale helde käega seesamiseemneid.

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud kanatiibu või broilerikoiva õlaosa (sobib ka kintsuliha või filee)
    • seesamiseemneid
  • Kaste:
    • 3 sl heledat sojakastet
    • 2 sl pehmet mett
    • 1 tl hakitud ingverit
    • 1 küüslauguküüs
    • 2 sl ketšupit
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun