3
15 min

Kodujuustu-suitsukanatortiljad

See on üks lihtne retsept, mida saate valmistada lihtsasti tööle kaasa võtmiseks. Kuna needsamad kokkukeeratud täidisega tortiljad peavad enne söömist õigepisut maitsestuma, siis on see roog just sobiv valmistamiseks enne tööpäeva. Lõunasel ajal sööma asudes on see roog maitsetelt täpselt paras söömiseks. Täpsemalt saate selle lihtsa toidu valmistamist jälgida ka allolevast retseptivideost:

 

IMG_7352Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Tükelda avokaado viljaliha, suitsukana ning pirn. Sega need kokku kodujuustu ja tilliga, maitsesta soolaga. Määri tortiljadele õhukese kihina toorjuust ning aseta peale paar salatilehte. Jaota kodujuustusegu tortiljadele ning rulli seejärel tihedalt kokku. Lase maitsestuda vähemalt paar tundi.

Tööle kaasa võtmiseks tee kodujuustusegu valmis eelmisel õhtul,
nii on hommikul vaid tortilja kokku keeramise vaev,
millele kulub aega umbes minutijagu.

Koostisosad

    • 2 avokaadot
    • 150 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha või broilerikoiba (liha kogus)
    • 0,5 pirni, koorituna
    • 200 g kodujuustu
    • 4 sl värsket tilli, hakituna
    • soola
    • 4 suurt täisteratortiljat
    • toasooja toorjuustu
    • mõned salatilehed