postthumb
4
1 h 45 min
Lõunasöök
Laktoosivaba

Kodune guljašš linnulihast

Guljašš on kindlasti üks seesugustest nostalgiahõngu roogadest. Järgnevalt valmib üks mõnus lihahautis linnulihaga.

Valmistamine

Lõika liha kuubikuteks ning pruunista pannil, vahepeal maitsesta soola-pipraga ja lisa juurde ka sibulahelbed (kui kasutad tavalist sibulat, siis kuumuta hakitud sibulatükid eelnevalt pannil klaasjaks). Sega juurde paprikapulber ning seejärel jahu. Kuumuta läbi ning lisa pannile tomatipasta, puljong ja till. Hauta rooga madalal kuumusel 45 minutit ehk seni kuni liha on pehme. Serveeri keedukartuli või riisiga.

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud kanakintsuliha
    • soola, pipart
    • 2 sl sibulahelbeid või 1 väike sibul
    • 1 sl paprikapulbrit
    • 2 sl nisujahu
    • 5 sl tomatipastat
    • 5 dl puljongit
    • kimbuke värsket tilli