4-6
40 min
Lõunasöök

Kodune seljanka

Seljanka on üldjuhul kõigi lemmik. Koos värske leiva ja külma hapukoorega veel eriti maitsev! Ja erinevalt üldlevinud arvamusest on seljanka valmistamine lihtne!  Seetõttu jagamegi linnulihast valmistatud supiretsepti!

Valmistamine

Tükelda sibul, kurk ja kanaliha. Viiluta viinerid. Prae õlis sibul klaasjaks, poole pealt lisa kanalihatükid. Kuumuta paar minutit, ning sega siis juurde tomatipasta, paprikapulber ja sinep. Sega läbi ning lisa loorberilehed, kurgitükid ja viiner. Vala juurde puljong, maitsesta ning keeda suppi ca 20 minutit.

Koostisosad

    • 2 sibulat
    • 3-4 marineeritud kurki
    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 150 g Rannamõisa linnulihast suitsuviinereid
    • 200 g tomatipastat
    • 2 tl paprikapulbrit
    • 2 tl mahedat sinepit
    • 2 loorberilehte
    • ca 1-1,5 liitrit puljongit
    • soola, pipart, suhkrut