4 tk

Kohupiimaga kostitatud suitsukanavõileib

Reedesed päevad on minu ühed lemmikud – terve pikk nädalavahetus on ees. Kindlasti on need õhtud minul sisustatud tibake hea ja parema söögipoolisega Niisiis, tänase reedese päeva puhul pakun ma Teile viiluke leiba suitsukanamäärdega

 

Valmistamine

Sega omavahel kohupiim, väikesteks tükkideks hakitud suitsukana ning petersell, maitsesta soola ja pipraga.

Piserda leivaviilusid kergelt oliiviõliga. Lõika küüslauguküüs pooleks ja määri küüslaugu lõikepooltega leibasid. Seejärel aseta peale kohupiima-suitsukanakate. Raputa peale veidi riivitud juustu ning väheke purustatud pipart. Küpseta ahjus 200 kraadi juures, kuni juust on sulanud.

PS! Suitsukana-kohupiimakate sobib ideaalselt ka saiakatteks.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 4 viilu leiba (soovitavalt köömnelisandiga ja isetehtud)
    • 100 g kohupiima
    • 100 g Rannamõisa suitsutatud broilerikoiba (liha kogus ilma kondita)
    • 1 sl peterselli (soovitavalt värskelt)
    • oliiviõli
    • 1 küüslauguküüs
    • riivitud juustu
    • soola,pipart