postthumb
4
25 min
Pearoog
Paleo

Kookospiima ja seentega broilerifileed

Seda rooga saab valmistada broilerifileega, kuid veelgi mõnusama tulemuse saab naha ja kondiga broilerifileega. Selle toote puhul on tegemist rinnafileega, millele on külge jäetud kont ning tänu sellele säilib hõlpsasti filee mahlakus. Täpsemalt saate toote kohta lugeda siit: kondi ja nahaga broilerifilee.

Alloleva retsepti puhul on tegemist paleo-retseptiga, mistõttu puudub roast gluteen, laktoos, kaunviljad. Retsept ise on lihtne ja kiire.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 3-4 Rannamõisa jahutatud broilerifileed luu ja nahaga
    • 250 g šampinjone või muid seeni
    • 2 dl kookospiima
    • peotäis tilli
    • kookosrasva (või muud rasvainet)
    • soola, pipart

Valmistamine

Kuumuta pannil veidi rasva ning prae broilerifileed mõlemalt poolt kuldpruuniks (esmalt pane naha pool all pannile). Vahepeal ära unusta soola ja pipraga maitsestada! Tõsta seejärel fileed ahjuvormi. Puhasta ja viiluta šampinjonid ning prae pannil õlis valmis, maitsesta soola ja pipraga. Vala juurde kookospiim ning peotäis hakitud tilli. Sega ning kuumuta hetke. Vala segu ahjuvormi fileedele. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 17-20min. Serveeri koheselt

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun