postthumb
4
20 min
Pearoog
Gluteenivaba

Koorene kanaroog seentega

Kana, seened ning sinihallitusjuust sobivad ideaalselt kokku – täiendavalt maitsvalt üksteist. Järgnevalt üks lihte roog, mida on eriti münus valmistada just seenehooajal.

Koostisosad

Valmistamine

Lõigake kanafilee väiksemateks tükkideks ning praadige pannil mõned minutid. Seejärel lisage juurde õhukesteks viiludeks lõigatud porru ning kukeseened. Praadige seni, kuni kana ja kukeseened on valmis küpsenud. Maitsestage soola ja pipraga. Seejärel valage juurde rõõsk koor ning murendage juurde sinihallitusjuust. Laske madalal kuumusel kastmel veidi pakseneda ning serveerige kohe. Kõrvale sobib pakkumiseks nii kartul, riis kui ka tatar.

Kui kukeseene hooaega ei ole, kasuta šampinjone.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun