postthumb
2
35 min
Supid
Gluteenivaba

Kõrvitsapüreesupp suitsutatud kanalihaga

See on väga-väga maitsev kõrvitsapüreesupp. Mõnusalt kreemja konsistentsiga ja kergelt vürtsika ning suitsuse maitsega.

Valmistamine

Koori ja puhasta kõrvits ning lõika kuubikuteks. Pane pott tulele ning lisa õli, või, tüümian, basiiliku lehed ja kõrvits, kuumuta segades kuni 5 minutit. Kalla kõrvitsatele keevat vett, et kõrvitsad oleks napilt veega kaetud ning lase 15 minutit keeda. Püreesta kõrvitsad, lisa koor ja püreesta veel. Maitsesta supp soola, muskaatpähkli, sidrunimahla ja tükeldatud tšilliga. Serveerimisel aseta supi keskele ribadeks lõigatud suitsutatud broiler.

Koostisosad

    • 1 väike pudelkõrvits (kaalus umbes 750 g)
    • 200 g Rannamõisa suitsutatud broilerikoib
    • keevat vett
    • 200 ml rõõska koort 35%
    • 0,25 tk sidrunit
    • 5-6 basiiliku lehte
    • 1 tüümiani oksa lehed
    • 1 sl oliiviõli
    • 20 g võid
    • sool
    • muskaatpähkel
    • 1 väike tšillikaun
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun