2
30 min
Supid
Laktoosivaba!
Imeline kõrvitsasupp
Kõrvitsasupp sobib söömiseks igal hooajal, kuid just jahedalt sügis-talvisel perioodil on see eriti mõnus! Selle supi valmistamine on lihtne ning olgugi, et valmib ilma kooreta/piimata, siis lõpptulemus on mõnusalt kreemjas ja siidine. Selles supis saad ideaalselt kasutada ära eelmise päeva kanapraest järelejäänud liha!
Valmistamine
Haki sibul ning prae paksupõhjalises potis õlis klaasjaks. Poole pealt lisa kõrvitsatükid. Vala potti puljong, lisa kooritud ja tükeldatud kartul, ingveritükid ning maitsesta soola-pipraga. Keeda kuni köögiviljade pehmenemiseni. Seejärel püreesta supp, lisa segades kurkum, maitsesta lõplikult ning kuumuta uuesti keemiseni. Serveeri kanaliha ja hernevõrsetega!
Koostisosad
-
- 0,5 sibulat
- 350 g kõrvitsa viljaliha
- 5 dl puljongit
- 1 kartul
- jupp ingverit
- soola, pipart
- 0,5 tl kurkumit
- 100 g küpsetatud kanaliha
- hernevõrseid (serveerimiseks)