postthumb
4-6
45 min
Pearoog
Põnev!

Krõbekanavorm pastaga

Siin lõunasöögis on ühendatud kaks imehead komponenti – pannil krõbedaks praetud kana ning pasta. Lõpptulemuseks on imemaitsev roog kogu perele!

Valmistamine

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt. Samal ajal lõika kanafilee tükkideks, maitsesta soola-pipraga. Pane ühte kaussi jahu, teise lahtiklopitud munad ning kolmandasse riivsai. Paneeri kanatükke esmalt jahus, seejärel munasegus ning kõige viimasena kata riivsaiaga. Küpseta pannil õlis kanatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Sega keedetud pasta pastakastmega ning maitsesta. Laota pool kogusest ahjuvormi tõsta sellele pooled küpsetatud kanad, kata poole koguse mozzarella ning parmesaniga ning raputa peale pool hakitud petersellikogusest. Tõsta vormi ülejäänud pasta, paneeritud kanatükid, juustud ning kata peterselliga. Küpseta vormi pöördõhurežiimil 175 kraadi juures ca 20 minutit.

Koostisosad

    • 300 g meelepärast pastat
    • 550 g Rannamõisa jahutatud kanafileed
    • jahu, riivsaia (paneerimiseks)
    • 2 muna
    • 300 g pastakastet
    • 125 g mozzarellat
    • 75 g parmesani, riivituna
    • 3 sl värsket peterselli, hakituna
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun