postthumb
4
15 min
Supid
Gluteenivaba

Külmsupp värske kartuli ja kanaga

Pole kahtlustki, et üks kõige parem supp soojal suvepäeval on külmsupp:)

Valmistamine

Tükelda retsepti 4 esimest komponenti meelepärasteks tükkideks. Lisa, till, herned ja riivporgand. Sega juurde oliiviõli, valgeveiniäädikas ning maitse järgi soola, pipart ja suhkrut. Sega läbi ning jäta segu maitsestuma ca pooleks tunniks. Seejärel sega juurde keefir ning maitsesta lõplikult. Kaunista meelepäraselt!

Koostisosad

    • 3 keedetud värsket kartulit
    • 0,5 kurki
    • 4 muna, keedetuna
    • 250-300 g küpsetatud linnuliha
    • värsket tilli, hakituna
    • 100 g herneid
    • 1 väike porgand, riivituna
    • 2 sl oliiviõli
    • 1 tl valgeveiniäädikat
    • 1 l keefiri
    • soola, pipart, suhkrut
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun