postthumb
4
40 min
Supid

Külmsupp rukola ja kanalihaga

Suvisel ajal on külmsupid vastupandamatud, isegi siis, kui väljas on veidi jahedam, kui suvele kohane. Järgnevalt üks imehea supp, mis valmib kiirelt ning lihtsalt. Nagu külmsuppides ikka, siis saab ka siin kasutada ära grillpeost järelejäänud liha.

Koostisosad

    • 2 tomat
    • paar peotäit rukolalehti
    • 4 sl palsamiäädikat
    • 200 g kurki
    • 50 g sinihallitusjuustu
    • 400 g küpsetatud kanaliha
    • 1 dl keefiri
    • 2 sl peterselli, peeneks hakituna
    • soola, pipart

Valmistamine

Tükelda tomatid ning sega kokku rukolalehtede, tükeldatud kurgi, peterselli ja murendatud sinihallitusjuustuga. Sega juurde palsamiäädikas ning maitseks soola, pipart. Lase võimalusel maitsestuda ca 30 minutit. Seejärel sega juurde kanaliha ning keefir. Soovi korral lisa ka riivitud ja keedetud peeti! Serveeri.

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun