postthumb
4
20 min
Supid
Lihtne

Külmsupp suitsukana ja rukolaga

Külmsupp on suvise aja üks mõnusamaid toogasid – see on maitsev, jahutav ning toitev!

Valmistamine

Tükelda suitsukana, sinihallitusjuustu, kurk ja redised. Pane kõik ained (va keefir) kaussi ning maitsesta sojakastme, pipra ja suhkruga. Lase maitsestuda vähemalt 10 minutit ning seejärel vala peale keefir. Maitsesta lõplikult ning serveeri!

Koostisosad

    • 400-450 g Rannamõisa suitsutatud kanakintsuliha
    • 100 g sinihallitusjuustu
    • 125 g marineeritud kurki
    • 8 redist
    • 2 peotäit rukolalehti
    • 1 tl hakitud tüümiani
    • 4 sl päikesekuivatatud tomateid, hakituna
    • 50 g riivitud juustu
    • 0, 75 tl Sriracha´t
    • 1 sl kooritud kanepiseemneid
    • 2 sl oliiviõli
    • sojakastet. pipart, suhkrut
    • 1 l keefirit
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun