postthumb
4
35 min
Grilltoidud
Gluteenivaba

Kurgimarinaad kanalihale

Väga lihtsate ja väheste komponentidega on võimalik valmistada suurepärane marinaad. Selle marinaadi valmistamiseks ongi vaja vaid marineeritud kurgivedelikku. Sedasama, mis tavaliselt kurgipurgist järgi jääb. Tänu kanaliha pehmusele omandab see kergesti maitseid, mistõttu lisab kurgimarinaad äärmiselt põnevaid maitseid broilerilihale.

Valmistamine

Pane kintsulihatükid potti/kaussi. Vala peale kurgivedelik – niipalju, et see parasjagu lihasid kataks. Jäta kana maitsestuma külmkappi vähemalt ööpäevaks. Vahetult enne grillimist maitsesta liha soola ja pipraga ning küpseta grillil lihad valmis.

Hoia liha marinaadis üleöö kuni 2 ööpäeva!
Gluteeni- ja laktoosivaba!

Koostisosad

    • ca 500 -600g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
    • ca 1,5 dl marineeritud kurgi vedelikku
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun