postthumb
4
35 min
Gluteenivaba

Kurgimarinaad kanalihale

Väga lihtsate ja väheste komponentidega on võimalik valmistada suurepärane marinaad. Selle marinaadi valmistamiseks ongi vaja vaid marineeritud kurgivedelikku. Sedasama, mis tavaliselt kurgipurgist järgi jääb. Tänu kanaliha pehmusele omandab see kergesti maitseid, mistõttu lisab kurgimarinaad äärmiselt põnevaid maitseid broilerilihale.

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Pane kintsulihatükid potti/kaussi. Vala peale kurgivedelik – niipalju, et see parasjagu lihasid kataks. Jäta kana maitsestuma külmkappi vähemalt ööpäevaks. Vahetult enne grillimist maitsesta liha soola ja pipraga ning küpseta grillil lihad valmis.

Hoia liha marinaadis üleöö kuni 2 ööpäeva!

Gluteeni- ja laktoosivaba!

Koostisosad

    • ca 500 -600g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
    • ca 1,5 dl marineeritud kurgi vedelikku