postthumb
2
15 min
Gluteenivaba

Lapsed köögis: Suitsukanaomlett

Omlett on hea roog, mida võivad valmistada ka lapsed endale siis, kui nälg näpistama tuleb. Lisaks on see munaroog toitev ning annab energiat peale väsitavat koolipäeva.

Valmistamine

Klopi munad piimaga kergelt vahule, maitsesta soola ja pipraga. Aja pann pliidil (ilma rasvaineta) kuumaks. Aseta pannile või ning kuumuta seda seni, kuni see on kergelt pruunikas. Seejärel vala munasegu pannile ning küpseta keskmisel kuumusel seni, kuna omlett on alt kuldpruun. Seejärel laota peale suitsukanatükid, lase veel küpseda minutijagu. Seejärel poolita munaroog ning küpseta kergelt ka teiselt poolt. Söö koheselt!

 

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 3 muna
    • 3 sl piima
    • 1 sl võid
    • soola, pipart
    • 100 g suitsukanaliha, tükeldatuna