postthumb
3-4
30 min
Eelroad

Lihapallid koriandriga

Lihapallid valmivad linnuhakklihast eriti lihtsalt. Tänu hakkliha tekstuurile ei ole vajalik lisada tainasse muna ega muid siduvaid komponente!

Valmistamine

Sega omavahel kõik ained kokku. Võimalusel lase segul külmkapis maitsestuda ca 15 min. Vormi käte vahel pisikesed pallikesed ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit  või prae pannil õlis igast küljest kuldseks.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun