4
1 h
Supid

Lihtne kana-nuudlisupp

Lihtsast kanasupist on miskit paremat raske leida. See sobib söömiseks hästi nii talvel, kevadel, suvel kui ka sügisel. Soojendava supi söömine hoiab eemal haigusi ning aitab haigustest parandada! Järgnevalt on Teie ees üks lihtsalt valmiv supike, mille valmistamine ei nõua rohkelt oskusi, kuid valmis saab maitserikka puljongiga kanasupp.

Valmistamine

Pane sibulaviilud koos loorberilehtede, poolitatud porgandi, tillivarte ja kanalihaga potti. Lisa vett niipalju, et komponendid oleks korralikult kaetud. Lisa helde käega juurde ka soola ja pipart. Seejärel lase veel kiirelt keema tõusta, seejärel alanda kuumust ning lase vaikselt podiseda u 30 minutit. Seejärel eelmalda kanaliha, tükelda see. Lase ülejäänud vedelikul veel keeda u 20 minutit. Seejärel vala läbi sõela puljong teise potti ning aseta see uuesti tulele. Tükelda keedetud porgand.

Koori ja tükelda kartulid. Lisa puljongile (vajadusel lisa täiendavalt vett). Lisa ka munanuudlid ning keeda seni, kuni pehmed. Seejärel lisa tükeldatud kana ja porgand. Maitsesta lõplikult ning serveeri.

Lisa suppi ka teisi meelepäraseid köögivilju!

Koostisosad

    • vett
    • 0,5 sibulat
    • 3 loorberilehte
    • 1 porgand
    • soola, pipart
    • tillivarsi
    • 3 tk Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 2 kartulit
    • 75 g munanuudleid