postthumb

Lihtne suupisteamps avokaado, toorsuitsu kalkunifilee ja majoneesiga

Hästi lihtne ja samas alati suurepäraselt maitsev moodus kiirelt suupisteid valmistada. Eelduseks on hea küpse avokaado ning majonees võiks olla ka korralik täisrasvane kvaliteetne ja piisavalt paks, et sellest moodustuks kreemjas kaste. Tegelikult sobib selline võileib nii hommikuseks suutäieks kui ka pidulauale eelroaks või lihtsalt tervitussuupisteks.

Valmistamine

Piserda saiadele oliiviõli ning rösti need ahjus kuldpruuniks. Igale röstsaiaviilule aseta mõned avokaadoviilud. Sinna peale laota toorsuitsu kalkunifilee ribasid ja viimistle suupiste majoneesiga. Raputa peale värskelt jahvatatud soola ja pipart.


Foto: Tuuli Mathisen

Koostisosad

    • õhukesi röstitud saiaviile oliiviõliga piserdatult
    • küpse avokaado viile
    • Rannamõisa toorsuitsu kalkunirinnafilee viile
    • majoneesi või Caesari kastet
    • soola-pipart
    • kaunistamiseks ürte ja granaatõunaseemneid