postthumb
4-le
20-30 min

Lihtsad lihapallid

Suvisel piknikul või aiapeol, kus on palju lapsi, on need lihapallid kindel minek. Tavapärase jahu või riivsaia asemel on lihamassi paksendamiseks lisatud törts odrajahu, et tulemus veidi tervislikum oleks.

Valmistamine

Sega lihamass tomatipesto, sinepi ja odrajahuga. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta käte vahel pallikesed (mida võib soovi korral veel odrajahus veeretada) ning küpseta pannil valmis. Lisa lihapallidesse ka oma lemmikürte!  Head nii soojalt kui ka külmalt (võileival).

Retsept: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 450 g Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha
    • 1 sl tomatipestot
    • 1 tl teralist sinepit
    • 1 sl kuhjaga odrajahu
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun