12
20 min
Lõunasöök
Gluteenivaba

Lihtsad suvikõrvitsakotletid

Praegusel hooajal oleks lausa patt jätta kasutamata suvikõrvitsaid, mis peenratel hetkel tublisti sirgumas on. Suvikõrvitsat saab kasutada suppides, hoidistes, vormiroogades, magusates küpsetistes, lisandina püreedes ja pastaroogades. Lisaks on see ka suurepärane lisand hakklihakotlettides, tänu millele on need oluliselt mahlasemad. Lisandiks sobivad imehästi kõrvale pardirasvas praetud kartulid.

Valmistamine

Haki sibul väikesteks tükkideks ning prae pannil pehmeks. Seejärel sega kokku kõik komponendid ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi käte vahel tainast 12 kotletti ning prae need järgemööda pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Sobivad söömiseks nii soojalt kui ka külmalt!

Koostisosad

    • 1 sibul
    • 300 g riivitud suvikõrvitsat
    • 1 pk (450 g) Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha
    • soola, pipart