3-le

Makaronikoogikesed

Need makaronikoogikesed on imehea võimalus kasutada ära varasemalt keedetud makarone (juhul kui neid muidugi on). Aga otseloomulikult tasub nende makaronikoogikeste tarbeks ka makarone keeta. Lihtsad ja mõnusad pannkoogilaadsed makaronikoogikesed sobivad suurepäraselt ka pühapäevahommikuste pannkookide asemele.

 

 

kolmele

 

 

Valmistamine

Keeda makaronid 1 tl soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Lisa makaronidele ülejäänud ained, maitsesta soolaga. Tõsta lusikatäis makaronisegu kuumale õliga piserdatud pannile, suru kergelt lamedaks ning prae mõlemalt poolt küpseks. Toimi niimoodi ka teiste pannkookidega. Serveeri.

Fotod: Ragne Värk

Idee: Jamie Itaalia

Koostisosad

    • 100 g spagette (keetmata kogus)
    • 3 sl riivitud juustu
    • 75 g Rannamõisa suitsutatud kalkuni rinnafileed, ribadeks lõigatuna
    • 1 munakollane
    • näpuotsatäis magusat paprikapulbrit
    • 1 tl mahedat sinepit
    • soola