Marjamarinaadid

Suvine marjaaeg on täies hoos. Aedades käib nobe marjakorjamine, köögis mahlategu ja marjahoidiste valmistamine. Kui marjadega enam midagi peale hakata ei ole, siis tasub neid kindlasti proovida ka grillimiseks mõeldud liha matsestamisel. Hõrk ja õrn linnuliha sobib selleks suurepäraselt. Järgnevalt 4 marinaadiretsepti marjadest: punase sõstra-sidruni, tikri-kaneeli,  mustsüstra-kadakamarja ja jogurti-mustika piparmündi.

Enne marinaadi asetamist võiks liha õhukeseks tampida, siis on tulemus maitseküllasem. Maitsestamiseks sobivad nii fileetükid kui ka kondita ja nahata kintsuliha. Marinaadi piisab ca 400 grammile lihale.  Retseptid ja fotod Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Fotod: Andra Kalda

Valmistamine

Koostisosad

Värsked inspireerivad retseptid

Vaata kõiki