postthumb
6-le
15 min
Grilltoidud
Taljesõbralik

Mee-kanavardad sidrunikastmega

Lihtne suupiste pidulauale.

Valmistamine

Lõika kanakintsuliha pooleks ja pane kaussi, maitsesta. Sulata mesi ja vala juurde natukene õli. Topi kanakintsuliha vardasse ja pane ahju, küpseta 190c juures 5 minutit. Vahepeal riivi ja pigista sidrunimahl jogurti sisse ja maitsesta soola, pipraga. Serveeri koos ahjust tulnud kanavarrastega.

Foto: Ants Uustalu

Koostisosad

    • 2 tk Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 1 spl mett
    • ½ sidrunit
    • 4 spl maitsestamata jogurtit
    • Toiduõli
    • Soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun