postthumb
4
20-25 min
Eelroad

Meeglasuuriga kanatiivad

Selles retseptis on kolm lihtsat etappi – maitsestamine, grillimine ning glasuuriga katmine. Lõpptulemuseks on mahlased kerged ampsud. Vabalt võite retseptis olevaid koguseid suurendada, kui isu või seltskond suurem. Retsept ise on lihtne, nii et jõuate soovi korral oma õhtustesse sööminguplaanidesse võtta küll:)

 

Koostisosad

    • 750 g Rannamõisa jahutatud broileritiivatükke (või poolkoibi vms)
    • 1,5 tl küpsetuspulbrit
    • 0,25 tl kaneeli
    • soola, pipart
    • rosé pipart, purustatuna
  • Glasuur
    • 1 sl mett
    • 1 sl mahedat sinepit
    • 0,5 sl hoisin kastet
    • 0,5 sl laimimahla

Valmistamine

Sega maitseained omavahel ning hõõru segu broileritiivatükkidele. Küpseta grillil valmis. Sega kokku glasuuri ained ning kasta sellega kokku küpsetatud linnuliha. Hoisin kastme asemel võid proovida ka teriyakit!

Foto: Ragne Värk
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun