postthumb
3-4
20-30 min
Lõunasöök
Lihtne

Maitsev meekana

Tegemist on mõnusa “hiinakaga”, kus mahlane pannil praetud kanaliha segatakse magus-hapuka meekastmega!

Valmistamine

Tükelda kanaliha, maitsesta soola-pipraga ning kata lihatükid seejärel jahuga. Sulata suuremal pannil pisut võid ja õli ning prae kanaliha mõlemalt poolt kuldseks. Seejärel lisa pannile veel ca 1 sl võid ning hakitud küüslauguküüned. Sega kastmeained omavahel ning vala pannile. Sega ettevaatlikult, et kõik saaks kastmega kokku. Kuumuta minutijagu kastme paksenemiseks ning serveeri koheselt!

Koostisosad

  • Kaste
    • 3 tl valge veini äädikat
    • 1 sl sojakastet
    • 50 g pehmet mett
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun