4
10 min
Salatid
Gluteenivaba
Meloni-suitsukanasalat
Midagi värsket, midagi toitvat, midagi kerget ning midagi, mis kevad-suvisele ajale igati sobilik. See salat valmib kiirelt ning ei nõua eelnevalt komponentide kuumtöötlemist. Lihtsat pisut hakkimist ning siis võib juba salati seltsis maitsvalt lõuna- või õhtusööki nautida!
Valmistamine
Jaota puhastatud salatilehed taldrikutele. Tükelda melon, suitsukana ja sinihallitusjuust ning aseta salatilehtedele. Raputa peale seemned. Lisa salatile Kreeka jogurt ning piserda üle sojakastme ning seesamiseemneõliga. Serveeri!
Foto: Ragne Värk
Koostisosad
-
- 300 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
- suur peotäis rukolalehti
- suur peotäis salatilehtedesegu
- 600 g meloni viljaliha
- 75 g sinihallitusjuustu
- 4 tl seemneid
- 4 sl Kreeka jogurtit
- heledat sojakastet
- seesamiseemneõli