4
10 min
Salatid
Gluteenivaba

Meloni-suitsukanasalat

Midagi värsket, midagi toitvat, midagi kerget ning midagi, mis kevad-suvisele ajale igati sobilik. See salat valmib kiirelt ning ei nõua eelnevalt komponentide kuumtöötlemist. Lihtsat pisut hakkimist ning siis võib juba salati seltsis maitsvalt lõuna- või õhtusööki nautida!

Valmistamine

Jaota puhastatud salatilehed taldrikutele. Tükelda melon, suitsukana ja sinihallitusjuust ning aseta salatilehtedele. Raputa peale seemned. Lisa salatile Kreeka jogurt ning piserda üle sojakastme ning seesamiseemneõliga. Serveeri!

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • suur peotäis rukolalehti
    • suur peotäis salatilehtedesegu
    • 600 g meloni viljaliha
    • 300 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
    • 75 g sinihallitusjuustu
    • 4 tl seemneid
    • 4 sl Kreeka jogurtit
    • heledat sojakastet
    • seesamiseemneõli