postthumb
3-4
6 h 20 min
Grilltoidud
Lihtne

Mineraalvees marineeritud linnulihapihvid

Sellel aastal tundub populaarne olevat mineraalvees marineeritud liha. Selliselt marineeritud liha võib leida poeriiulitelt, samuti on kuulda kiidusõnu mitmetelt, kes sellist marinaadi ise teinud on. Järgnevalt üks lihtne retsept, mis maitseb (heas mõttes) lihtsalt. Marinaadis siis kasutusel soolane mineraalvesi, mis on selle retsepti nö “võti”.

Retseptis on kasutatud Rannamõisa Linnuliha uut toodet – minutipihve. Need on juba õhukesteks ja sobivateks viiludeks lõigatud kintsulihatükid, mis on valmis koheselt marineerimiseks, küpsetamiseks või praadimiseks.

Retsept ilmus ka ajakirjas Naisteleht 21.06.2013

 

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsulihast minutipihve
  • Marinaad
    • 1 sl rosé pipart
    • 1 sl kuivatatud kadakamarju
    • vytautas mineraalvett
    • soola, pipart

Valmistamine

Purusta rosé pipar ja kadakamarjad ning raputa linnulihale. Aseta kaussi ning vala peale mineraalvesi (nii palju, et see kergelt lihasid katab. Lase suletud kaanega kausid maitsestuda ca 6 tundi. Vahetult enne küpsetamist maitsesta soola ja pipraga ning grilli valmis. Kadakamarju leiad apteegist!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun