postthumb
4-le

Nõgese-kalkunkintsuliha „Naked“ grillburger

Grillburger, mis valminud veidikesest aiarohelisest:)

Valmistamine

Nõgesed pese ja rebi lehed. Aja suur potitäis vett keema, viska sisse natukene soola ja nõgeselehed. Uputa need korraks veealla ja tõsta kohe nõgeselehed välja jäävanni. Kurna ja kuivata korralikult lehed.

Seejärel tükelda ja lisa kalkunikintsuliha segu sisse. Hakkmass tee nagu tavaline kotletitaigen. Vormi ilusad pätsikesed, määri kergelt õliga(et kinni ei jääks raua külge) ja pane grillile.

Serveeri lõkkekartulite või omale meelepärase lisandiga.

Foto: Ants Uustalu

Koostisosad

    • 1 pakk Rannamõisa jahutatud hakitud kalkuni kintsuliha
    • 1 suurem sibul, tükeldatud
    • 1 muna
    • 3 viilu saia
    • soola ja pipart
    • pool sületäit nõgeseid