Õunamahlamarinaadis broilerifilee

Loomulikult suve lähendes ning ilmade soojenedes mõtlevad inimesed rohkem grillimisele ning välja söömisele. Värske õhk tekitab ju teadupärast paremat isu. Ja milline nauding on istuda aiatoolis, nautida grill-lõhnu ning lihtsalt olla ilma kuhugi kiirustamata. Marinaadiretseptid on hetkel populaarsed ning siin järjekordselt üks lihtne retsept, mis tekitab sõltuvust.

 

Valmistamine

Aseta broilerifilee sibularõngastega kihiti kaussi, vala peale mõlemad mahlad ning jäta ööpäevaks külmkappi maitsestuma. Vahetult enne grillimist kuivata lihad marinaadist ning hõõru kokku soola ja pipraga. Grilli, vahepeal fileesid pöörates, küpseks.
Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola, pipart
  • Marinaad
    • 1,5 dl õunamahla
    • 1 sidruni pressitud mahl
    • 1 sibul, viilutatuna