4-le

Panini Rannamõisa moodi

Pole kahtlustki, et üks minu lemmikuid Rannamõisa tootevalikus on Marineeritud Lepasuitsu broilerikintsuliha, mis kannab nime lühidalt: “Maiuspala”. Selline kergelt marineeritud, suitsuse maitsega broileriliha. Praeguses retseptis on peidetud seesama Maiuspala paninide vahele koos mahlase suvikõrvitsa ning sulava mozzarellaga. Harjumuspäraselt ostan seda tavaliselt nädalavahetusel, siis kui plaanis filmivaatamine või mõne oluliselt tähtsa saate vaatamine (siinkohal pean silmas kokasaateid:)). Nädalavahetusel on selle serveerimisretsept lihtne – võtad paki, avad selle ning lõikad kintsulihast pisikesed viilud, serveerid taldrikul ja lihtsalt naudid.

Valmistamine

Grilli suvikõrvitsaviile pannil mõlemalt poolt paar minutit ehk seni kuni need on korralikult läbi küpsenud. Grillimise vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Prae sealsamas pannil ka salveilehti, kuni need muutuvad krõmpsuvaks.

Määri röstsaiaviiludele majoneesi. Aseta pooltele saiaviiludele peale mozzarellaviilud. Purusta peale musta pipart. Seejärel lao peale grillitud suvikõrvitsaviilud salveilehed ning rannamõisa lepasuitsuitsu kintsuliha. Aseta peale teised röstsaiaviilud. Suru kergelt kokku ning küpseta pannil saiad mõemalt poolt kuldseks. Serveerimisel lõika panini kolmnurkselt pooleks.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 8 röstsaiaviilu
    • 4 suvikõrvitsaviilu
    • majoneesi
    • 8 viilumozzarellat
    • soola, pipart
    • 150 g Rannamõisa Marineeritud lepasuitsu broilerikintsuliha "Maiuspala"
    • 12 salveilehte