postthumb
2-le
Pearoog

Pannil küpsetatud kalkunilihasteigid Salsa mimi ja röstitud ahjutomatitega

Tegemist on äärmiselt lihtsa ja kiire lõuna- või õhtusöögiga, mille tegemisel on kasutatud Faye tootesarja pastakastet Salsa mimi. See on tomatikaste baklažaanide ja tšilliga, mis on sarja üks populaarsemaid tomatikastmeid. Kastmes on kokku saanud värsked sibulad, baklažaan ning tšillipiprad. Sobib lisandiks lihale või pastasse. Täpsemalt saab Faye tootesarjast lugeda ka Rannamõisa linnulihablogist: Faye Home

 

 

Koostisosad

    • 350 g Rannamõisa jahutatud kalkunilihasteike
    • soola, pipart
    • 4 sl Faye Home pastakastet Salsa mimi
  • Röstitud tomatid
    • 400 g kirsstomateid
    • oliiviõli
    • palsamiäädikat
    • 2 tl tšillit
    • meresoola, pipart
    • ca 10-12 basiilikulehte

Valmistamine

Valmista esmalt tomatid. Pane kirsstomatid ahjuvormi, lisa meeldiv sorts palsamiäädikat ning veel meeldivam kogus oliiviõli. Lisa peenemaks hakitud basiilikulehed ning tšilli ning maitsesta soola ja pipraga. Raputa vormis kõik segamini. Eelsoojenda ahi 200 kraadini, lülita sisse grillrežiim ning unusta tomatid ahju umbes 20 minutiks või seni, kuni need on juba kergelt katki küpsenud.

Retseptis kasutatav Salsa Mimi

Tambi steigid toidukile vahel veidi õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga ning küpseta kiirelt õliga kaetud pannil mõlemalt poolt läbi. Serveeri koos röstitud tomatite ning kalkunisteikidele määritud Salsa mimi kastmega.

Fotod: Ragne Värk
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun